torsdag kväll

hej hörni! kom nyss hem från träningen, det gick skit, allt gick åt skit.. jag var så sjukt trött idag. usch, aja. Nu gör my mama goda mackor åt mig, dom tänkte jag sluka snabbare än någonsin, och sedan hoppa in i duschen!
Och nu kom pappa med en konstig lånetelefon åt mig också, eftersom att min lilla älskling är på lagning, oh herregud jag fattar ingenting av den här! jag är så van med touch just nu så jag har blivit helt galen på sådana här andra med knappar. haha ja, lika bra jag sätter mig ner med instruktionsboken i handen,
vi hörs imorgon

0

3 Comments

  1. naturally like your website however you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very bothersome to tell the truth however I’ll certainly come back again.

    0
  2. Merely wanna comment on few general things, The website pattern is perfect, the written content is really fantastic. ”Earn but don’t burn.” by B. J. Gupta.

    0

Comments are closed for this article!