klipptid

tjobre! kom nyss hem, tänkte börja plugga sakta med säkert.. men vi får se hur det blir med den saken.
Imorgon har jag klipptid klockan tre, ska bli sjukt skönt och bara få klippa bort dom tre delade topparna och den trassliga jävla rasta flätan till hår överhuvudtaget. jag skulle vilja kalla det super najs! Och på fredag… ja på fredag hörni. Då blir det en liten förändring på mig iallafall 🙂 jag är as nervös för att allt ska gå åt pipsvängen och att jag kommer bli så onöjd att jag barta lägger mig ner på golvet och grinar, och inte förstår vad jag gjort! Men jag behöver en förändring med mitt lilla hår, så aja, det får bli som det blir! Nu ska jag plugga hårt, så kommer det lite bilder, updates osv lite senare,
puss

0

3 Comments

 1. FIN BLOGG!
  kram, tami.

  0
 2. I’ve been browsing online more than three hours lately, yet I never discovered any attention-grabbing article like yours. It is lovely value enough for me. Personally, if all web owners and bloggers made good content material as you did, the net will be a lot more helpful than ever before. ”I think that maybe if women and children were in charge we would get somewhere.” by James Grover Thurber.

  0
 3. I like this web site very much, Its a very nice office to read and find info . ”There is no exercise better for the heart than reaching down and lifting people up.” by John Andrew Holmes.

  0

Comments are closed for this article!