tacos time

hej bloggen! nu sitter jag hemma hos linda i hennes lilla stuga på bärbara.Vi har precis lagat middag, tacos.. hur gott som helst. Nu ska vi sätta oss och kolla på hannah montana och invänta idol, haha 🙂
ingen bloggning idag som ni kanske har märkt, kan bero på skolan.
Förresten, idag åkte jag och linda in till staden och provade balklännigar, det fanns så sjukt vackra ska ni veta! Men jag har nog bestämt mig för vilken jag ska ha iallafall, världens vackraste klänning… mammas bröllops klänning. Jag älskar den, så sjukt fin… jag är kääär! tänkte visa bilder sen.
Nu bröjar det på Tvn, vi hörs senare hjärtan!

0

2 Comments

  1. I have recently started a blog, the information you provide on this website has helped me tremendously. Thanks for all of your time & work.

    0
  2. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thanks, I will try and check back more often. How frequently you update your site?

    0

Comments are closed for this article!