Tisdag

hejsan! jag kom nyss hem från älsklings-axel… det var super mysigt som vanligt.. och jag ville verkligen inte åka hem, men somsagt så har skolan börjat, vilket betyder att läx högarna bara blir större och större. INTE KUL!
Så därför bestämde jag mig för att försöka komma hem i någorlunda tid för att sätta mig och hinna med lite utav dem. Spanska prov tills imorgon, och No prov tills onsdag! det här är inte alls roligt.

bäst och börja, vi hörs

0

2 Comments

  1. hur mycket plugg som helst nu :/

    0
  2. Simply wanna input on few general things, The website layout is perfect, the subject matter is very superb. ”I delight in men over seventy. They always offer one the devotion of a lifetime.” by Oscar Fingall O’Flahertie Wills Wilde.

    0

Comments are closed for this article!