alice åkte nyss hem

hejhej! kvällen var super mysig… alice kom hit på en kopp te och massa struntprat, det var riktigt skönt och få prata med henne, det var alldeles för länge sedan. Vi har varit bästa kompisar sen barnsben 🙂 en riktigt bra tjej är hon.

Nu ska jag alldeles snart ta och hoppa ner i den mjuka sköna stora sängen och slå på en bra film, eftersom man inte fick kolla med sandra och alex, hmm.

Godnatt sötnosar, vi hörs imorgon!


osminkad och trött, nattinatti

0

5 Comments

 1. vart har du köpt din navelpiercing? 😀

  0
 2. du är en kanonfin vän älskling

  0
 3. Hiya very nice blog!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I’ll bookmark your web site and take the feeds additionally…I’m satisfied to search out so many helpful information here in the put up, we’d like work out more strategies on this regard, thank you for sharing.

  0
 4. I have recently started a web site, the info you provide on this web site has helped me greatly. Thank you for all of your time & work. ”Patriotism is often an arbitrary veneration of real estate above principles.” by George Jean Nathan.

  0
 5. I was studying some of your posts on this website and I think this site is really instructive! Keep putting up.

  0

Comments are closed for this article!