gluggen

jag gick upp klockan 6 imorse, ska snart på tandläkarpersök idag, angående "gluggen" ni vet. jag har väntat i 3 år på att sden stackars lilla tandem ska komma ut, men den verkar inte vilja. Och nu börjar dom fundera ifall dom har ryckt ur fel tand, jävla idioter.. ursäkta. men jag blir så förbannad, jag vill ha mina tänder ifred, så ska dom vara där och pilla och rycka ut fel tänder. Hmm, sånt blir man ju lite sur på! hur som helst, just nu går det ju inte att göra så  mycket åt saken, så idag ska jag dit, dom har tagit dit expert tanläkare och grejer så dom ska kika på saken, hur vi bestämmer kan jag berätta senare! men jag tänker inte gå ut där ifrån förens dom sagt, VI FIXAR EN NY TAND ÅT DIG! och det är nu snart. helst på en gång! eller allra helst, din tand kommer komma fram när som helst 🙂

vi hörs senare idag! önska mig lycka till.
puss på er

snart: r.i.p gluggen

0

1 Comment

  1. fina örhängen!

    0

Comments are closed for this article!