Vinter-balen

åh hörni, snart är det vinter-balen… eller snart och snart, den är i januari. Men jag längtar så mycket 🙂 och få ha världens finaste klänning, sminka sig vackert och ha en super söt frisör! känna sig som en prinsessa för en kväll… helt underbart.
Jag funderar på vad jag vill ha för färg på klänningen, antingen Rosa eller Champagne-vit, jag ska ha utsläppt lockigt hår, och en lätt sminkning.

något i den här stilen hade jag tänkt mig

bara att se glad ut, haha 🙂

skämt åsido!!!!!!!!!!! detdär vad iallafall när jag konfermera mig i somras, den dagen var hemsk. klänningen/dräkten tog död på mig.. jag skämtar inte, så varmt som de var i den hoppas jag att jag aldrig kommer få vara med om igen.

Nu ska jag fortsätta leta klänningar, seriöst dock.

0

3 Comments

  1. Du är så fin!

    0
  2. Some truly quality articles on this website , saved to my bookmarks .

    0
  3. I like this weblog very much, Its a real nice post to read and get information. ”A little in one’s own pocket is better than much in another man’s purse.” by Miguel de Cervantes.

    0

Comments are closed for this article!