godmorgon/ måndag

hejsan! jag vaknade för ett tag sedan, har fixat till mig lite och sådär. Känner mig så sjuuukt trött, måndagar är väl ingen höjdare iallafall. Men hursomhelst så slutar vi två idag så det känns riktigt skönt! åååh jag saknar kameran…. vet inte vad jag tar mig till snart, men den kommer väl.. är ju på lagning så. Och jag känner mig laddad att ta itu med kameran när den kommer tillbaks 🙂 varje dag.

Nu ska jag dricka upp min juice sen så kommer bussen så småning om. Ha en bra dag sötnosar, så hörs vi lite senare! Puss

0

3 Comments

  1. I dugg some of you post as I cerebrated they were very useful handy

    0
  2. I like this blog so much, saved to my bookmarks. ”Nostalgia isn’t what it used to be.” by Peter De Vries.

    0
  3. I really like your writing style, excellent info, appreciate it for posting :D. ”I hate mankind, for I think myself one of the best of them, and I know how bad I am.” by Joseph Baretti.

    0

Comments are closed for this article!