städning på g

hejsan bloggen! nu sitter jag och snackar med älsklingen i telefonen och tar det lungt. Ikväll skulle jag egentligen på träning, men tror det inte blir så, eftersom min hals inte tillåter. hur tråkigt som helst! jag var jävligt pepp. aja, sånt är livet!

Vill lägga upp en videoblogg ikväll, men vet inte om jag får tag på någon bra kamera, så jag vet inte. Lovar ingenting men kanske 🙂 eftersom jag fått mycket frågor om när det kommer.
så jag ska göra mitt försök även fast det känns hur fånigt som helst! haha.

nu ska jag städa, puss

sofie och jag

0

5 Comments

 1. älskar dej molly!

  0
 2. du måste videoblogga:))

  0
 3. I really like your writing style, excellent info , appreciate it for posting : D.

  0
 4. Fantastic site. Plenty of useful information here. I am sending it to several buddies ans also sharing in delicious. And of course, thanks in your sweat!

  0
 5. Thank you, I have recently been looking for information about this subject for ages and yours is the greatest I have discovered till now. However, what in regards to the bottom line? Are you sure concerning the supply?

  0

Comments are closed for this article!