tillbaks tillbaks tillbaks

kolla vädret!! helt underbart.

hej föresten, kom precis hem från skolan… sjukt seg dag, likt alla andra. hade ju skolfotografering med elevrådet och ESO idag också, kan aldrig bli riktigt nöjd med dedär skolfotot, det måste vara något speciellt med den där katalogen som gör att man ser så sjutk töntig ut 🙂 haha. 

Påtal om ingenting så måste jag bara berätta en lite halv rolig grej sådär angående min syster som befinner sig i alanya just nu med sina 3 homies, och där är allt som det ska, sol.. bad och sena nätter på dansgolvet. inte alls avundsjuk. Till saken…. amanda (sandras kompis) hade skickat sms till hennes mamma kristina (som är en nära vän till my madre) och skrev ungefär såhär " jo här är allt bra, och jag mår toppen 🙂 sj?" det första kristina gjorde var att ringa till mamma och frågade hur dom menade med "sj?" då mamma kom på idén – jo men dom ska ju kanske åka tåg hem från arlanda, dom menar ju att vi ska kolla upp sj-tågen tills på söndag, jag kan ringa och göra det nu jag.  tur att jag lade mig i lite där… annars hade det ju kunnat blivit riktigt tokigt. jag säger bara, villka jävla missuppfattningar det kan bli, helt sjuk 😉 haha. och om ingen riktigt förstod dedär, så menade dom ju förstås " själv?".

hur som haver, så ska jag ta något och käka nu, så hörs vi lite senare.
puss

0

4 Comments

 1. våra mammor mollu!!!!!!!!!!!! dom kan dom

  0
 2. I really like your writing style, wonderful info, regards for putting up :D. ”He wrapped himself in quotations- as a beggar would enfold himself in the purple of Emperors.” by Rudyard Kipling.

  0
 3. Hi, Neat post. There’s a problem together with your site in web explorer, could test this… IE still is the marketplace leader and a good section of other folks will pass over your fantastic writing due to this problem.

  0
 4. Hello my loved one! I wish to say that this article is amazing, great written and come with approximately all important infos. I would like to look extra posts like this.

  0

Comments are closed for this article!