1,5 år tillbaks

vi börjar väl i januari 2008

andra terminen i sjuan, liten med lockigt hår 😉

jag klippte luggen

den växte fram,

april 2008

började närmra sig skolavslutningen i sjuan

posade som fasen 🙂

jag hade bara fyra framtänder! haha

prick ett år sedan

—————————————————————–
1,5 år senare. NU 2009

 

helt sjukt vad man förändras på bara 1,5 år… nästan läskigt!

självklart har man väl haft sin små "fjortis äckliga tider" där emellan också, mitten av åttan.

men dom bilderna tror ja jag bjuder på någon annan gång. haha!

0

2 Comments

  1. Hej!Lc3a4ste om din blogg i Expressen. Vill bara sc3a4ga: Jc384TTEBRA!!!!! Jag trc3a4nar 12-c3a5riga teejjr och man blir skrc3a4md nc3a4r man hc3b6r hur det lc3a5ter. Jc3a4ttefina teejjr som tycker att de c3a4r tjocka eller fula eller har fula ben . Struntprat! Dags att visa hur riktiga teejjr ser ut, dvs vi som inte c3a4r photoshoppade.You go girl! Hoppas du vinner nc3a5n blogg-utmc3a4rkelse fc3b6r dina lc3a5r-bilder . Det c3a4r kanonbra!!!! Vc3a5gen vc3a5gen vc3a5gen!

    0
  2. ett tips kan ju vara att du lägger ut olika magar också? Nu förstår jag ju visserligen om du inte vill att din blogg ska förvandlas till en blogg med massa bilder på random personers kroppar helt, men när du ändå är inne på spåret så är ju många osäkra på sina magar. Jag vet att jag är det. Två personer har frågat mig helt random om jag är gravid trots att jag inte är det eftersom min mage putar ut (de känner inte ens varandra). Jag älskar din blogg i vanliga fall, men nu älskar jag den ännu mer. Jag börjar känna lite att mina lår duger som de är. Tack Egoina för att du både inspirerar och bryr dig om personerna som läser din blogg! <3

    0

Comments are closed for this article!