tummarna


överraskningar är väl det bästa som finns, när man inte har en jävla aning om någonting! sen blir man helt plötsligt så sjukt överlycklig.. förhoppningsvis. Som tex resan till Grekland, jag hade gått runt och deppat lite eftersom jag skulle bli helt ensam och övergiven där nere, jag menar.. mamma hade pappa och sandra hade alex. Då fick jag reda på 3 timmar innan planet gick att min älskade kusin amanda skulle följa med! oh herregud va glad jag blev 🙂

Fredags kvällar/nätter man har hela helgen framför sig, och har klarat av en hel vecka i skolan. så sjukt skönt, och man är lite sugen på party, eller kanske mysiga kvällar med nära och kära. 

När man precis fått pengar då hinner det inte gå mer än en dag innan ni ser mig på stan med tusen påsar i handen. haha 

Pitbulls alla nya låtar damn, helt förälskad. dom passar i alla lägen! t.ex anthem, i know you want me, move shake drop osv just nu är dom kanske lite gamla, men man tröttnar aldrig. huh?


Repor på mobilskärmen är så sjukt störande, speciellt när man står i solljus och ska skriva ett sms, man ser inte ett skit av vad man skriver. "hek, vad gör du? :)" är väl en standard.

tjejer/killar som gör sig till i videoblogg förmodligen det pinsamaste som finns, när dom sitter där med överblonderat löshår och en ögonfrans på varsit öga, och drar i hårtopparna och fnissar för sig själv och knappt hör vad dom själv säger. åh herregud 🙂

när man äter favvo-rätten och man blir proppmätt direkt det är väl frustrerande, tex jag som älskar kina mat, man kanske sitter på resaurang har köpt buffé och man äter så snabbt att man blir mätt efter bara första vändan på buffé bordet. hur drygt är inte sånt då!

Måndagar och Tisdagar inte bra dagar överhuvudtaget. alldeles i början av veckan, alla är trötta… man längtar tills helgen villket tar år tills den kommer eftersom den precis varit. och alla prov, uppsatser och läxor kommer oftast i högar sådär i början på veckan, INTE BRA!
 

0

3 Comments

  1. you are actually a just right webmaster. The website loading pace is incredible. It sort of feels that you are doing any unique trick. Moreover, The contents are masterwork. you’ve done a magnificent task on this topic!

    0
  2. You can certainly see your skills within the work you write. The arena hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say how they believe. Always go after your heart. ”Experience is a good school, but the fees are high.” by Heinrich Heine.

    0
  3. I’ve been surfing online more than 3 hours nowadays, but I never discovered any attention-grabbing article like yours. It’s pretty worth sufficient for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you probably did, the internet might be a lot more useful than ever before. ”A winner never whines.” by Paul Brown.

    0

Comments are closed for this article!