alldeles för tidigt för mig

godmorgooooon, vaknade nyss…. av att mamma ringde och väckte mig. hon tyckte att jag skulle gå upp nu så jag kommer upp till skolan imorgon! håller inte med för fem öre där. jag tycker tvärt om, sista dagen på sommarlovet ska man väl få sova ut, eller hur? 🙂
aja, nu är jag uppe iaf, bra.

Idag: ska jag nog inte gör något speciellt alls tror jag, bara fixa lite med mig själv och sådär, nivet… ansiktsmask, göra naglarna fina osv. Om det inte blir så att jag kanske åker och träffar mina homies.eller varför inte båda två? jag menar, jag sitter väl inte med ansiktmasken på hela dagen, huh.

nu ska jag käka frukost, jag kör på det gamla vanliga yoghurt med keso…. om ni aldrig har smakat det, SMAKA! det är helt bedårande gott. jag har lärt alla mina vänner att äta det och dom tycker det är super gott, så nu känner jag mig inte så ensam längre.

PUSS

0

4 Comments

 1. ja hej!!!! yoggi och keso, utan oss………… kan inte vara lika gott. hmm, men jag tycker vi hörs nu iag. ifall vi kan tjilla sönder tillsammans 🙂 jag säger inte emot

  0
 2. Wow! This can be one particular of the most useful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Wonderful. I’m also an expert in this topic therefore I can understand your hard work.

  0
 3. Its good as your other articles : D, appreciate it for putting up. ”A lost battle is a battle one thinks one has lost.” by Ferdinand Foch.

  0
 4. Keep up the fantastic work , I read few content on this website and I believe that your weblog is really interesting and has bands of great info .

  0

Comments are closed for this article!