biltur

sofie åkte nyss hem. NU: packar väskan sen drar jag iväg på åktur med amanda och sandra till svärdsjö, där jag övernattar.

nu dunkar vi musik här hemma, och jag hjälper sandra med packningen…….. eftersom hon och hennes homies drar till alanya på fesligheter i en vecka frånochmed imorgon.
nu ska jag måla naglarna, svarta får dom bli!
hej 🙂

0

4 Comments

 1. I have not checked in here for some time since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend 🙂

  0
 2. oj se5 fint din matte gjort till dej!!! Sc5 fina bilder! Tror min matte fe5r de5ligt setavme nu ha ha ff6r jag har ockse5 ff6delsedag i dag, fast jag blir lite mer tant! Puss pe5 nosen fre5n Iris mudi

  0
 3. Har nästan exakt likadan skinnkjol. Den är snygg=). Men jag får inte på mig den denna sommaren. Så det får bli till nästa sommar. Magen har redan börjat växa en del på mig.Sv: Jag följder varje program av det. Jag blev dock förvånad då en var med i fyra bröllop som jag känner för några veckor sedan. Jag hade inte fattat att hon var med i det förrens jag såg det. Jag skulle varit med på bröllopet, men jag skulle föda min dotter då. Typiskt för då hade man kunnat vara med på tv haha

  0
 4. As soon as I found this internet site I went on reddit to share some of the love with them.

  0

Comments are closed for this article!