torsdag

godmorgon barn!
vaknade nyss upp med fru funck bredvik mig, hon sov här inatt. gårdagen var mys och födelsedagsbarnet var nöjd! inte mycket bilder blev tagna, villket betyder inte så mycket bilder att bjuda på!!!
nu ska jag till axel, sen ska jag träffa sofie ikväll och vi ska mysa efter två veckor ifrån varandra.
busssen går när som helst och jag har inte fått på mig kläderna ännu……………. strezz.
hörs senare!
PYSSS

mat

farfar jag och alice

födelsedagsbarnnnnnnnnn

det var ungefär så mycket som blev taget.. 😉

0

3 Comments

  1. you are in reality a good webmaster. The web site loading pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick. In addition, The contents are masterpiece. you have done a magnificent job on this subject!

    0
  2. Hi, Neat post. There’s a problem together with your web site in web explorer, might test this… IE still is the market chief and a big element of people will pass over your wonderful writing due to this problem.

    0

Comments are closed for this article!