feliz gästbloggar

MEN HEJ!
nu har felicia smygit sig in hit igen, gästbloggning på g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sitter i lindas lilla hus på gården, där vi nu bott i snart en vecka. fixar mat själva och så! stolt
vädret steker, så tänkte passa på vi också. låter braaaaaaaaaaaaaaigt
alla drar och badar 😮 ska vi också? har ju somsagt bara badat en enda gång i sommar, hmm………….. jaja, vi får se hur det blir 🙂 saknar mollsan, väldigt mycket faktiskt. men är ju bara en, två, tre, fyra dagar tills hon kommer hem nu. och då ska vi ta vara på de sista dagarna på sommarlovet 🙂 det lovar jag er
nu ska vi tjilla sönder på studsmattan

nypistjärtenallihopa //////// FELIZ


felicia och linda is in tha house maddawenka

0

2 Comments

  1. Oj. Sve5rt val. Jag personligen e4r inne pe5 he5r. Konstigt nog. Se5 om du fre5gar mig se5 ha ske4gg. Men som riaigdte svar, ta det du trivs be4st i samt det som nina gillar allra be4st. du fe5r lita pe5 hennes omdf6me helt enkelt. Sen e4r ju detta bara sme5saker. Inget att he4nga upp sig vid. Ni kommer ha en riktig hf6jdarkve4ll med eller utan ske4gg e4nde5.

    0
  2. David: Sjukt! Jag blev så glad när jag såg årets designer. Kul ibland med lite annat än svart med vit text (inget illa ment mot andra designer, bara det att jag basically gillar att vara en liten färgklick )

    0

Comments are closed for this article!