jobbajobbajobba

tjew
kom nyss hem från allt jobbande… det gick väl helt okej.
sofie sussa här inatt, vi hade det ur mysigt…. som vanligt dåra 🙂 hiih. inga bilder blev tagna konstigt nog, så därför bjuds det på nån lite gammlare än. hursomhelst, ikväll blir det lungt… eftersom jag nyss kom hem. känner mig lite halv seg och sådär, förkylning som spökar och skit.. hoppas bara inte det är den där läskiga svininfluensan… usch fett äcklig verkar den ju! inte att leka med. tänk att den kommer från grisar också! dom kan då ställa till med mycket dom, MMMMMMM.
imorgon blir det att gå upp tidigt igen eftersom jag kanske ska jobba då också.. sjukt segt känns det, men iallafall.  sen kommer min babyboboooo, och nattar här… har inte träffat han på tre veckor nu! hmm efter utlandsresor och massa. aja, det blir bra iaf =) man behöver vara ifrån varandra ibland. och då blir dte extra gosigos när man ses igen! hohooh.

nu ska jag hoppa in i duschen, och efter det  koka en kopp te.. nu ska förkylningen bort!
hayY

0

5 Comments

 1. Thank you, I’ve just been looking for information approximately this subject for a long time and yours is the best I’ve came upon till now. But, what in regards to the bottom line? Are you certain in regards to the supply?

  0
 2. I together with my pals have been analyzing the great thoughts located on your web page then the sudden got an awful suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those tips. These women had been absolutely thrilled to read through all of them and already have without a doubt been having fun with these things. Many thanks for getting so thoughtful and then for settling on such notable tips millions of individuals are really needing to understand about. My personal honest regret for not expressing gratitude to you sooner.

  0
 3. Great stuff.I’d like to recommend checking out a lot around the idea of french fries. What do you think?

  0
 4. please spread facts and honest truths , bush’s war on terror is huge fraud/hoax/scam sept 11th 2011 was an inside job

  0
 5. Quite cool Mr. Elliot. I’m starved for missives from the mailbox. I’ll admit it, I even open junk mail. (Hey, maybe it’s a check with a lot of zeros at the end.) Such a sad existence for me when my a single a small rush of importance is ripping open junk mail. Bills can wait, so a real letter sounds excellent. Will subscribe.
  Cheers, Iris

  0

Comments are closed for this article!