FROM FLORIDA TO CANADA

Från Florida till Canada

Igår åkte jag och Ross till ett något kyligare Toronto för att han har jobb, så här kommer vi att spendera 2 dagar sen på lördag åker vi tillbaks till Florida igen. Det är ganska skönt att vara här trots snö oväder då man får mycket gjort och inte blir distraherad av det fina vädret där borta  😊  Så dessa dagar kommer jag mestadels sitta framför datorn och jobba undan. En till positiv grej, ni vad jag gjorde imorse? Jo jag besökte en Megaformers studio och körde ett pass. Jag trodde att det skulle finnas i Naples, men tyvärr så gör det inte det så jag passade på nu när jag är här. Gud va jag kommer sakna megaformers i vinter, jag har verkligen hittat en ny träningsform som jag bara älskar och tycker är SÃ… kul.

10+

Comments are closed for this article!