EGENTID

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

  

                      

Klänning – Här / Skor – Här  

Familjerna har åkt hem och vi har haft en helt underbar vecka tillsammans. Vi har åkt båt till Formentera, tagit dem till Ushuaia och dansat järnet (ja ni hör rätt 😁‚), varit på bröllop varit ute och käkat goda middagar, strosat i gamla stan och bara relaxat i huset. Kunde inte ha haft en bättre vecka med alla samlade med andra ord. Så tacksam.  

Nu är jag och Ross ensamma och det kommer vi vara ett bra tag innan vi får besök igen om 2 veckor. Det ska bli så himla skönt att bara vara jag och han. Även om det kanske ser ut som att vi spenderar all tid tillsammans och vi är med varandra jämt så är det i princip alltid folk runtikring oss, på ett eller annat sätt så nu ska det bli skönt och välbehövligt med lite egentid för bara oss två.  

Det senaste två dagarna sedan familjerna åkte hem har vi endast varit ute och sprungit på morgonen sen har vi legat inne och jobbat och haft Big Little Lies marathon här hemma. Så himla skönt.  

Ikväll tänkte vi göra oss lite fina och gå ut och hitta på något skoj. Det börjar klia lite i benen efter att endast legat hemma och degat 😊

11+

Comments are closed for this article!