SEE U IN A WEEK AGAIN IBIZA

Bikini – Här  (min kollektion)

Hej mina hjärtan,

Först och främst – Tack för era fina kommentarer angående föregående inlägg. Det värmer så och betyder verkligen för mig att ni tar er tiden och skriver några rader, så TACK för det <3

Jag tänkte göra en liten update här, det var ju några dagar sedan senast. Igår åkte jag från Ibiza iväg på vår traditionella tjej-resa som vi gör en vecka varje sommar 😊  Vi har varit på Ibiza varje år tidigare (som ni kanske minns), men iår tänkte vi testa på någonting nytt så vi bokade Mykonos. Så nu är vi här, jag, Hanna, Hanna och Olivia – Ja, ni hör ju vilken fyra 😃  Det ska bli så roligt att bara få mysa och ha skoj med dem i en vecka. Fokus ligger på att relaxa och bara njuta. Inte allt för mycket jobb med andra ord. Det är just det som brukar göra denna vecka så speciell, för att vi alla försöker fokusera på att bara vara, vilket är viktigt tror jag.

9+

Comments are closed for this article!