CHICAGO, WE’RE HERE

Hej mina kära, hur mår ni? Har ni återhämtat er efter midsommarhelgen och allt firande? 😊

Igår landade jag och Ross här i Chicago och här kommer vi att stanna tills på fredag då vi åker till Toronto. I skrivandetsstund sitter faktiskt jag på Ross kontor och jobbar härifrån, han sitter i möten så tänkte att det var ett perfekt tillfälle att få se hans kontor här och även passa på och jobba lite innan konferenserna börjar ikväll. Det är flera av er som varit nyfikna och frågat vad det är för konferenser jag ska gå på, och det är alltså en E-retailer konferens vilket är och kommer vara väldigt lärorikt och gynnsamt för mig både nu och i framtiden. Jag håller på och bygger upp något helt på egen hand och av den anledningen vill jag ha kött på benen 😃  Sjukt utmanande, svårt men också väldigt roligt!

13+

Comments are closed for this article!