LOVELY FRIDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

          

Klänning – Här / Skor – Zara  

Vilken härlig fredag det har varit idag, och fylld med event. Det började imorse på Urban Ride med Foreo där vi kickade igång helgen med ett spinningpass följt av frukost och ett hår-event med Philip B  ðŸ’›

           

Sedan var det dags för By Malina’s årliga party-lunch på Hallwylska. Precis som förra året var det lika fint anordnat och deras nya kollektion föll mig verkligen i smaken både färg och stil-mässigt 😊  Så gulligt att det nu också lanserat en ”mini” kollektion för barn. Så söta plagg att jag nästan ville försöka tränga på mig dom själv, haha!

Jag hann tyvärr inte stanna hela eventet då mitt och Sandras tåg till Dalarna gick nu på eftermiddagen, så i skrivandetsstund sitter jag faktiskt på tåget. Som alltid känns det alltid lika skönt och mysigt att åka hem 💛  Kvalitetstid med familjen är verkligen det bästa jag vet!

10+

Comments are closed for this article!