FYRA FINA STUDENTKLÄNNINGAR

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning 1 – Här / Klänning 2 – Här / Klänning 3 – Här / Klänning 4 – Här / Skor – Här  

Eftersom många av er frågat om jag kan tipsa om lite fina studentklänningar så har jag idag gjort en haul på Instagram där jag visar upp fyra favoriter. Men för er som missat det så kommer här ett inlägg även på bloggen med klänningarna jag visade upp och tipsade om. Jag valde ut några jag tycker inte bara är fina till studenten, examen eller skolavslutningen utan som faktiskt även går att använda till andra tillfällen därefter. Det tycker jag är viktigt att tänka på så att man inte lägger massa pengar endast på en dag, utan att det kan komma till användning även efteråt 😃  Ekonomiskt, smart och bra!

Hoppas ni fick lite inspiration 💛  Och oavsett vad ni har på er på eran stora dag så lovar jag er att ni kommer ha världens roligaste dag ändå och inte ens tänka på klädseln i all lycka och glädje 😊

0

Comments are closed for this article!