GREY

    (Inlägget innehåller reklamlänkar)

     

          

Jacka – Här / Skjorta – Slusåld från min gamla kollektion (liknande här) /   Byxor – gamla (likande här) / Skor & Väska – Chanel

En look från igår som jag bara älskar 😊  Avslappnat och tufft! Vad säger ni?

Jag kom för ett tag sedan hem från fredagsspinningen, på hemvägen hann jag även förbi lägenheten för att plocka upp lite mer kläder eftersom jag kommer bo borta även nästa vecka pga renoveringen. SÃ… fortsättning följer för pack-åsnan med andra ord, haha.

Idag kommer jag sitta och jobba här på hotellet hela dagen med ett avbrott för en härlig fredags tvätt+style på Stylesport innan jag ska ut med tjejerna ikväll ?  Det ska bli så himla roligt med en riktig helkväll med dem, det var verkligen så länge sedan sist.

1+

Comments are closed for this article!