ONSDAGS UPDATE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

”Den här bilden har hon väl lagt ut förr” tänker ni nu. Men jag ville bara tipsa om att detta magiska kostym-set nu är på 25% REA ?

Hej mina vänner.

Vaknade upp imorse och hade sån energi trots att regnet forsade ner utanför fönstret. Det bar iväg raka vägen till gymmet för en powerwalk i lutning. Äntligen är jag tillbaks, det känns helt otroligt skönt. Imorgon blir det styrka och intervaller på schemat och det bara spritter i benen på mig av bara tanken. Träning är verkligen livets vitaminboost för både energi, inspiration och glädje – Iallafall om ni frågar mig ?

Efter gymmet köpte jag med mig en varsin smoothie till mig och Ross innan jag återvände till rummet. Vi har ju bott här så mycket nu att man börjar känna sig som hemma på riktigt  😊  Dagen idag har jag ägnat till mailen, sen hade Ross överraskat mig med att bokat en massage åt mig mitt på dagen, precis som om det inte vore lyxigt nog. Så jag fick ett härligt litet lunch-break i jobbet också, med en massage på 75 minuter + en omelett på det! Man tror man drömmer.

Nu ska jag ta en dusch och stöka undan lite mer mail innan det blir middag ute ikväll ?

1+

Comments are closed for this article!