MORNING FROM RUNYON CANYON

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Tights – Här (på rea) / Sport bh – Här (på rea) / Hoodie – Här (på rea) / Skor – Här / Solglasögon – Här

God morgon från LA!!

Jag ska inte ta på mig äran för att ha gått denna Hike idag men vi gjorde faktiskt första dagen, det vill säga i förrgår. Så jag tyckte ändå det var värt att visa upp 😊  den må vara hypad denna Runyon Canyon hike, men jag förstår verkligen varför folk som bor här eller åker hit på semester gör denna då det både är en otroligt bra workout men också en vacker vy och harmonisk stämning på vägen upp till toppen.

Idag ska vi roadtrippa till Palm Springs, vi tänkte göra några stopp på vägen så som att kika in på Fashion Outlet och givetvis kolla in öknen. Jag var ju faktiskt i Palm springs bara över ett dygn för 14 dagar sedan med Ross, men då hann jag inte se så mycket mer än ett hotellrum, så detta ska bli superkul ?  Det är ju där i öknen de har Coachella varje år, för er som har koll på det.

1+

Comments are closed for this article!