GOD MORGON

(Detta inlägg är i samarbete med Arla)
dsc_9263
DSC_9250
DSC_9272
DSC_9260

Som ni kanske minns så har jag sedan innan haft flera samarbeten tillsammans med Arla. Ett  mejeri-märke  som funnits i mitt kylskåp sedan barnsben. Nu har de kommit ut med några nya produkter som jag tycker är helt rätt i tiden och något jag saknat i deras sortiment. Här ovan ser ni en av deras nylanserade produkt som är chokladmjölk gjort på havre och mjölk. Den innehåller mer näring än vanlig havredryck och dessutom innehåller den  inga artificiella tillsatser. Är man svag för choklad (som jag, hehe) så är denna dryck ett väldigt bra alternativ 😊  Av erfarenhet väldigt gott att ha till en nybakt bulle som eftermiddagsfika till helgen.

DSC_9166
DSC_9190
DSC_9135
DSC_9182-3
DSC_9193

Inte nog med det så har Arla även kommit ut med en klassisk laktosfri mjölk – & Havre dryck, som passar utmärkt att ha i kaffet. Jag älskar Cappuccino som har blivit lite till min helg-lyx-kaffe, så denna produkt passar då perfekt att skumma och göra cappuccino av, eller också ha den i kaffet precis som den är. Ett annat hett tips är att ha den till morgongröten.  Jag brukar steka kaneläpplen i smör och sedan avslutningsvis hälla på en skvätt av denna mjölk – Mums!!

1+

Comments are closed for this article!