SUNRISE SURF

(Inlägget är i samarbete med Lapoint och innehåller reklamlänkar)
DSC_2576

DSC_2611

DSC_2666

DSC_2625

DSC_2662

DSC_2571

DSC_2628

DSC_2618

DSC_2567

DSC_2653

T-shirt – Här / Bikini – Här (Psst..  just nu för endast 50kr)

Imorse mina vänner, då ringde klockan 05:30 och det stod soluppgångs-surf på schemat. Att ge sig iväg och surfa den tiden slår alla tider på hela dygnet om ni frågar mig. Ljummet i luften, pastellfärgad-himmel och alldeles tyst och lugnt på stranden, det enda man hör är vågorna – harmoni ?

Det är flera som undrat om jag kan berätta lite mer om denna resa och vad jag och syrran gör här. Vi är alltså här i Sri Lanka på surfresa tillsammans med Lapoint där det går ut på att man kan lära sig surfa från nybörjarnivå till att bli ännu bättre på att surfa om man redan kan det sedan innan. Det är en surflektion om dagen (satt på olika tider) och sedan har man ”fritid” där man kan åka och surfa på egen hand, käka på något mysigt hak, joina någon aktivitet de anordnar eller vad man än känner för. Vi bara älskar dagarna här, så himla harmoniskt och härligt 😊 Vi bara glider runt i sköna kläder, surfar, äter himmelskt god mat och tar massager. (och givetvis en heldel jobb på det, men det gör jag med nöje när man är på ett sådant här litet paradis, hehe) 😊

0

Comments are closed for this article!