3 FRÃ…GOR

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_3238DSC_3241Tröja – Här

Hej käraste ni, hur mår ni idag? tänk att det är fredag imorgon igen, veckorna går så fort!! ?

Det är så roligt att det rullar in så mycket frågor om mig och Ross i kommentarsfälten och mitt DM på Instagram, hehe. Det känns givetvis jättekul att ni är så nyfikna och vill höra mer om allt ifrån hur vi träffades, vad vi föll för hos varandra till första daten och hur vi tänkt göra framöver.

Jag och Ross har pratat om att spela in en vlog eller alternativt göra en liten Q/A när vi ses härnäst (om två veckor) där vi kommer svara på lite kul frågor som vi fått😊 Sen att han får presentera sig själv för er ? Men tills dess tänkte jag besvara tre frågor som jag får var och varannan dag.

Ska ni ha distansförhållande?

Som det ser ut just nu så kommer det bli lite distansförhållande. Vi båda har ett väldigt flexibelt jobb vilket gör det hela betydligt mycket enklare trots att vi bor så långt ifrån varandra. Vi har dock en liten regel som vi infört och det är att det helst inte får gå mer än 2,5 vecka emellan gångerna 😊 Så nästa gång vi ses har det gått två veckor och då ses vi i LA där jag sedan kommer stanna kvar en vecka för jobb. Vi har setts minst en till två gånger i månaden sedan vi började dejta i höstas. Men såklart är planen att vi ska försöka hitta en långsiktigare lösning på det.

Har du träffat hans föräldrar ännu, samt har han träffat dina?

Jag har träffat hans föräldrar många gånger eftersom vi spenderat mycket tid hos dem i Florida. Första gången jag träffade dem var i Oktober. Han har träffat mina en gång hittills, men min syster flera gånger eftersom hon bor här i Stockholm 😊

Hur är det att vara tillsammans med en kille som pratar engelska?

Till en början var det lite obekvämt eftersom det inte är mitt första språk såklart. Det kan vara svårt att komma in djupt på vissa ämnen och även ”skoja till det” på engelska tycker jag. Men den spärren släppte ganska snabbt då jag insåg att jag inte kan hålla inne och vara rädd för att säga fel. Blir det tokigt, så blir det tokigt och då får man bjuda på det. Man blir ju inte bättre om man inte vågar prata. Så nu kör jag bara på, så blir det fel så är det inte hela världen ? Han är så förstående och vi brukar skratta tillsammans åt mina felsägningar. Men jag måste ändå säga att jag blivit betydligt mycket bättre och det finns inget jag inte skulle våga prata om, tappar man ord får man bara försöka förklara runt i kring det. Jag kommer ju bli ett engelska-proffs nu ??‍♀️ ge mig lite mer tid bara 😊

 

0

Comments are closed for this article!