A LONG DAY

DSC_3087

mo-10

DSC_3088

Oj vilken lång dag det har varit idag. Den började nämligen klockan 05:40 när klockan ringde och jag och Sandra drog iväg till gymmet för att köra ett cirkelpass med olika styrkeövningar. Därefter åkte jag direkt iväg på dagens första möte som jag satt på i 4,5 timme. Det var ett produktivt, spännande och roligt möte med två killar som jag kommer jobba lite tightare med framöver. Efter det mötet blev det en lunch på Lett följt av möte nummer två.

Som jag sagt till er tidigare så försöker jag alltid få in det flesta mötena på samma dag så att dagarna blir mer effektiva. Det blir annars sådana avbrott om man sätter mötena på olika dagar vilket gör att man kommer av sig med det man annars gör. Maximera tiden är det bästa ? Som imorgon exempelvis då kommer jag sitta hemma och jobba hela dagen och fokusera på det.

Nu känner jag mig helt slut i hjärnkontoret efter denna dag så ikväll blir det en lugn kväll här hemma. Tänkte laga någon god middag och koka mig en kopp te och avnjuta chokladkakan som damp ner i brevlådan häromdagen från Katrin Zytomierska’s Clean eating? den är inte riktigt som min favorit blå Fazer, men ett väldigt bra alternativ en onsdagkväll när man är bra sugen på lite gott 😊

0

Comments are closed for this article!