KICKSTART

mo-8-2

DSC_3118

mo-9

Här kommer några bilder från fotograferingen med Viktor i fredags.  

Hej måndag!!

Jag kom för ett tag sedan hem från gymmet efter ett pass med syrran. Även om jag var fruktansvärt trött när klockan ringde vid 05:50 imorse så känns det som att jag fick världens energi efteråt. Tänk va dessa endorfiner kan göra, bara av att man aktivt rör på sig i 30 minuter ? Fantastiskt!

Jag har precis skickat iväg lite vlog-material från helgen till min klippare, så räkna med en vlog i dagarna. Nu ska jag koka mig en kopp kaffe, dricka upp det sista från banan-smoothies och stöka undan lite mail innan jag ska iväg på en dermapen ansiktbehandling. Ni kanske tycker jag springer runt på ansiktsbehandlingar titt som tätt, men min hy blir något otroligt torr när jag är hemma i Sverige denna årstid så en fuktbehandling i månaden har det blivit nu och det känns som att det + bra krämer räddar mig från dessa torra utslag ?

0

Comments are closed for this article!