10 SAKER OM MIG

dsc_2551-1

1. Jag är inget fan av att vara personen i fokus. Till exempel att fira mina födelsedagar eller att hålla event där fokuset skall ligga på mig. Jag blir ofta nervös, känner mig obekväm och rörd över att folk faktiskt är där för endast min skull. Jag känner någon sorts press och ansvar över att alla ska ha kul och känna sig sedda och uppskattade. Svårt att förklara, haha. Jag firar dock gärna andra 😊

Processed with VSCO with dog1 preset

2. Jag är och har alltid varit otroligt obekväm med min engelska, vilket verkligen har varit en utmaning eftersom att Ross är kanadensare, haha. Det har varit som en 6 månaders engelskakurs för mig ? But hey, I’ll get there! (Ja, jag var tvungen att dubbelkolla google translate på den frasen)

3. Jag får ofta höra att jag är en ”tokigare” person än vad vissa föreställt sig innan dom lärt känna mig.

Processed with VSCO with dog1 preset

4. Min och Ross första date som var på franska rivieran i två dygn höll jag hemlig för alla jag känner. Den enda som visste om att jag var borta var min storasyster (eftersom jag då bodde hos henne) ? Mamma och pappa fick reda på detta några dagar efteråt och då fick man sig en rejäl utskällning över att man ej berättat vart man befunnit sig kan jag tala om. Inget att rekommendera ??‍♀️ Men jag hade mina anledningar 😊 detta hör dock inte till vanligheten då vi är otroligt tighta i min familj och berättar ALLT och lite till för varandra. Därav är detta högst ovanligt att det händer ?

dsc_1846-2

5. Hade jag varit en kille när jag låg i mammas mage så hade jag fått heta ”Karl viking” om pappa hade fått bestämma ? Tacka GUDARNA för att jag ej blev det.

6. Jag är en väldigt planerande människa, jag behöver inte alltid planera men jag tycker det är otroligt skönt för hjärnan. Jag kan sitta och planera hur min kväll skall se ut även även fast jag bara ska vara hemma med mig själv. Jag gillar att berätta allt i förväg, ungefär såhär ”nu först när jag kommer hem, då ska jag gå på toa, sen ta på mig mjukiskläder och sätta mig i soffan en stund innan jag börjar laga mat, sen blir det nog bli en kopp te framför Wahlgrens värld” haha, ja detta kanske låter sjukt. Men sån är jag ??‍♀️ struktur är kul.

7. Hade jag inte jobbat som bloggare och designer hade jag nog testat mig på att jobba inom sälj på något vis. Mäklar-yrket har jag alltid tyckt verkat spännande. Eller kriminalare, haha. Jag är en jäkel på att ta fram information, skulle till och med kalla mig en mini-deckare ?

8. Jag har alltid varit en envis person. Ibland gör jag saker som jag kanske inte är helt 100 säker på, men som jag är alldeles för nyfiken på för att inte göra och för att inte se vad resultatet av det hade lett till. Även hur nervös och osäker jag än är, så utsätter jag mig själv för det, vilket är en sida jag både älskar och hatar hos mig själv ? På så sätt tar jag mig framåt, men vägen dit kan vara väldigt nervös och jobbig. Men då är det envisheten i mig som tar mig över den tröskeln. Jag skulle säga att jag är bra på att utmana mig själv.

DSC_7215

9. Jag pratar med mina familjemedlemmar i genomsnitt 2 ggr om dagen, ibland fler. Fråga mig inte vad vi pratar om, det kan vara alltifrån grannens katt som sprungit in i fel kattlucka till rådgivning kring ”viktiga” beslut i jobbet eller vardagen ??‍♀️ Det finns alltid saker att ”gå igenom” så att säga, haha. Vad hade jag gjort utan dessa tre livsviktiga personer i mitt liv, det är en fråga jag ofta ställer mig.

10. I framtiden ska jag ha mitt eget brand. Kom ihåg att jag sagt det och påminn mig om jag mot förmodan glömmer bort 😊

 

Ja hörni, där var 10 saker om mig. Hoppas jag inte skrämde iväg er nu och att ni fortfarande vill följa mig efter dessa bekännelser ?❤️

0

Comments are closed for this article!