MORNING GLAM

(Inlägget innehåller reklamlänkar)
DSC_9524

DSC_9489-2

DSC_9512-2

DSC_9520

Set – Här

God morgon mina hjärtan ? Jag myser förtillfället runt i detta set ovan och dricker kaffe här på hotellrummet.

Vaknade upp imorse och insåg att mina hörlurar var urladdade (värsta tänkbara scenariot när man skall träna om ni frågar mig, haha) så det fick bli styrka för hela slanten med fokus på rumpa och axlar idag på gymet. Har väldigt svårt att tagga till och köra cardio utan musik så det passade bra med styrka idag 😊

Annars då. Ska förbi ett presskontor senare för att låna lite kläder till en inspirations fotografering jag har imorgon. Annars så är planerna att jobba framför datorn hela dagen. Till kvällen har vi även lyxat till det och bokat bord på en av Mathias Dahlgrens restauranger så det ser vi fram emot.

0

Comments are closed for this article!