GOOD MORNING MONDAY

DSC_9275-2

DSC_9289

DSC_9318

DSC_9282

– Och där kom måndagen och en ny vecka!!

Vi bor lyxigt nog fortfarande på hotell. Inte så tokigt att vakna upp här en grå måndag 😊 men jag tänkte faktiskt inte låta det härliga hotell-livet påverka mina vardagliga rutiner jag har när jag är här hemma i Stockholm så imorse ringde kl 07. Jag drog på mig träningskläderna som jag lagt fram sedan dagen innan och sen bar det iväg. Det har blivit till en liten rutin att jag börjar med intervaller följt av boxning på måndagar. Det är verkligen bästa mixen då man både får in lite flås och styrka på samma gång. Jag vet att det var flera som undrade vart jag kör dessa passen och om det är ett specifikt pass med just det upplägget box+intervall, men riktigt så är det inte. Jag kör nämligen ett intervallpass innan boxningen (som jag kör med Sofia på odenplan fight gym). Så självaste upplägget har jag knåpat ihop själv ? men jag kan varmt rekommendera det.

Nu har jag precis tagit en dusch och njutit av en god frukost i sängen. Mysigare start på en ny vecka får man ju leta efter, hehe. Dagen kommer spenderas här inne, jag har en del att göra framför datorn så det passar utmärkt att Stockholm bjuder på lite gråare väder idag. Perfekt för en dag inne 😊 Till kvällen ska vi dock ut och äta tillsammans med Alina och David, så det ser vi fram emot!!

Outfit kommer senare <3

0

Comments are closed for this article!