HE’S HERE

DSC_9089

DSC_9104

DSC_9122

DSC_9100

DSC_9092

DSC_9113-2

DSC_9124

DSC_9106-2

DSC_9125-2

DSC_9111

DSC_9129

Igår kom äntligen Ross hit till Sverige och vi checkade in på vackra Grand Hotell <3

Vi hade en sådan mysig dag igår. Vi började med att ta en varsin massage i spa-avdelningen följt av lite bubbelbad där vi bara satt och njöt i ett par timmar. Till kvällen blev det middag här nere på Cadierbaren där vi delade på en massa små-rätter och en flaska vin. Eftersom han var lite trött och Jetlagged så avslutade vi kvällen uppe på rummet där vi beställde upp en varsin efterrätt och kollade på A Star Is Born tills vi både somnade, hehe. Gud vilken fin film, det snyftades på bra där mot slutet 😊

Här ovan ser ni lite bilder från de senaste dygnet. Nu är han på gymmet och tränar medan jag får lite jobb undanstökat. Sedan bär det iväg ut på stan för att njuta av det fina vädret Stockholm bjuder på idag ? Hoppas ni får en underbar dag mina hjärtan!!

0

Comments are closed for this article!