WEEKEND THRU MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

I torsdagkväll drog Alina med mig på ett Heat pass. Jag tror jag inte behöver förklara hur svettigt det var utan ni ser nog på bilden ovan ? Det är alltså träning i 38 graders värme. Otroligt härligt pass om man gillar värme och att svettas ???

Såhär såg min frukost ut i fredags + en banan. Man får helt enkelt tager vad man haver när man skall åka bort över helgen och inte har så mycket hemma ? Bra med protein och energi iallafall!

Jag mötte upp Lovisa och vi hjälpte varandra att fota av en outfit innan det var dags för mig att gå på lägenhetsvisning.

Lägenheten var tyvärr inte något för mig, men letandet fortsätter ?

Jag for som hastigast in och plockade ihop en fin bukett jag kunde ta med mig till Skåne. Resultatet ser ni ovan ?

BeFunky-collage-3

På eftermiddagen satte jag mig på flyget mot Skåne för att hälsa på Micke och Evelina ❤️

I lördagsmorse gjorde vi gröt med äppelkompott till frukost. Det var flera som undrade om jag kunde dela med mig av receptet på det när jag postade gröten på Instagram och här på bloggen, så här kommer det:

Gröt: Koka ihop havregrynen med mjölk och salta.
Äppelkompott: Stek svenska äpplen i smör tills dess att dom mjuknat. Häll sedan på brunt rörsocker, sirap och kanel. Låt koka ihop en stund och smaka sedan av. Man kan även ha i liite vatten om man vill, vi hade dock inte det då äpplena var ganska saftiga som dom var.

Till detta skummade vi mjölk och hällde på 😊 MUMS??

Solglasögon – Här  / Mössa – Här

Efter frukosten tog vi oss en frisk strandpromenad i Ängelholm – så mysigt och fridfullt ? Vi mötte folk som joggade längs vägen och stod och stretchade mot klipporna. Så himla mysigt!

BeFunky-collage1

Det blev en lunch på Ostbutiken och givetvis ett besök på hemmakväll också ? Ut därifrån är det svårt att komma utan en påse på 1 kg. Iallafall om jag håller i skopan, hehe.

I söndags när jag kom hem så lagade jag och Sandra en enklare middag då båda ätit en sen lunch. Så det fick bli en smoothie-bowl.

Detta hade vi i för 2 pers:
en burk kokosmjölk
1/2 paket frusen mango
2 bananer

Topping:
1/2 banan var
Granola
Hallon
Jordnötssmör
Kokosflakes

BeFunky-collage12

Tröja – Adidas By Stella McCartney

Efter massvis av god mat, gott nybakt bröd och en heldel snacks i helgen så hade jag redigt med energi imorse. Jag började med ett intervall-pass följt av 45 minuters boxning ?? En bra mix av styrka & kondition. Jag ÄLSKAR att kickstarta mina veckor med ett redigt träningspass ?

Det var mina senaste dagar, nu är jag taggad på en vecka fylld av möten, jobb och träning. Sen till helgen kommer äntligen Ross hit ❤️

Hoppas ni haft en fin start på veckan mina fina ?

1+

Comments are closed for this article!