WEDNESDAY

DSC_8503-2

DSC_8507-2

DSC_8484

DSC_8519-2

Nu har vi haft mamma och pappa på besök i två dagar. Dom har varit här nere i Stockholm och hjälpt både mig och Sandra med olika saker. Blandannat har dom skjutsat runt mig på lägenhetsvisningar över halva Stockholm, haha. Jag ställer mig ofta frågan vad jag hade gjort utan dom två, finns inga som ställer upp så mycket <3

Nu har jag precis vinkat hejdå till dem, har även hunnit varit på gymmet och kört ett pass. Blev inget höjdar-pass dock, jag kände mig lite stressad igenom hela då jag hade en tid att passa här hemma. Sellpy ska nämligen komma och hämta upp kläder som sedan kommer ut på min Sellpy Store 😀 Så håll utkik där. Jag fyllde på den häromveckan, tror jag glömt sagt det till er? Ni kan gå in och kika där sålänge.

Nu ska jag hoppa in och ta en dusch innan det är dags att möta upp Lojsan för en lunch <3

0

Comments are closed for this article!