NÃ…GRA MOMENTS FRÃ…N MOBILEN

BeFunky-collage

Två från imorse när jag, Alice och Klara körde ett svettigt boxningspass här på Odenplan. Älskar boxning, sjukt rolig träningsform och jättebra att blanda in i sin andra träning som för mig brukar vara cirkelträning, intervaller och Grit.

Den här ligger just nu i min mage, hehe. Lohilo’s Hallon/saltlakrits glass är verkligen något otroligt god om ni frågar mig.

Fick denna bild skickad till mig igår och det gjorde ju inte att jag saknar honom ?? mindre precis 😊 Bara 1,5 vecka kvar tills han kommer till Sverige.

BeFunky-collage-2

En after workout smoothie på ett av mina favorit hälso-hak ”MyVegina” som också ligger här på Odenplan. Det är ett vegan-café där dom har allt ifrån goda sallader till supergoda smoothies. Det är även där jag brukar köpa dom svarta ”Charcoal” smoothisarna.

En spinning-selfie i fredags med Alina den fina <3 Hade glömt bort hur jobbigt spinning var – Phuuu!!

Mitt fina gudbarn, Loui <3

Igår fick jag äran att vara barnvakt åt denna lilla prins i ett par timmar. Vi åt majskrokar, dansade till ”en elefant balanserade” och sparkade fotboll, sen var det hämtning. Kom hit snart igen, din lilla busunge.

0

Comments are closed for this article!