DANI’S BABY SHOWER

DSC_8537

DSC_8528

DSC_8552

Idag var det inget mindre än Baby Shower för denna pingla <3

Så idag kl 11 möttes vi tjejer upp på Nobis där vi hade bokat ett rum och pyntat med rosa ballonger och cupcakes i alla dess former för att fira in Danijella och baby V. Så kl 12 smet vi ut på gatan iklädd morgonrockar och tofflor och ropade ”Surprise” när hon kom, hehe. Vi började med brunch och lekar, så som bilder på alla oss vänner som små barn som hon sedan fick gissa vem utav oss det var, även frågor om bebis-livet som hennes sambo fått svarat på som hon sedan fick gissa hans svar på – SÃ… kul!

Efter det blev det presentöppning och bara en massa mys. Är så glad jag fick äran att vara en del av fina Dani’s BB-shower. Hon kommer bli en helt fantastisk mamma, det råder det inga tvivel om <3

Nu ligger jag och syrran hemma i soffan och inväntar Klara som ska komma förbi på middag. Vi tänkte spendera hela kvällen i soffan och ha Sune-marathon, beställa foodora och käka godis, en söndag helt i min smak!

0

Comments are closed for this article!