BACK IN SWEDEN

DSC_8280

DSC_8283

DSC_8303-2

DSC_8307

DSC_8297

DSC_8288-2

Då var jag hemma med halmen igen (kanske det tantigaste uttrycket någonsin)? har hört det sen jag var liten och nu verkar det inte bättre än att jag hemskt gärna hade lust att skriva det. Så då fick det bli så.

Jag börjar med en liten update från gårdagen när jag landade på svenskmark utvilad och pigg (ja, ni hörde rätt), jag skämde faktiskt bort mig ordentligt och bokade Business class på hemvägen från Florida för att kunna sova ordentligt vilket jag även fick göra. Jag sov som en gris hela vägen vilket även resulterade i att jag var så utvilad när jag kom hem att det fick bli ett gympass till kvällen. Det blev nog den effektivaste rese-dagen jag någonsin haft tror jag bestämt. Så imorse när jag vaknade upp kände jag att jag redan hade lite försprång vilket var en underbar känsla.

Idag har jag varit hos min kära frisörvän Helen som fräschade till mitt hår efter allt sol och bad i saltvatten det stackars barret har fått utsatts för. Ett frisörbesök var välbehövligt med andra ord. Så det fick bli att klippa av ett par centimeter i vanlig ordning och även fräscha till nyansen. Inga större förändringar som ni ser 😊 Jag trivs ju så bra att ha mitt hår som det är, så varför ändra på ett fungerande koncept känner jag mest.

Jag har även gått på ett spinningpass med Alina och hunnit fixat naglarna fina. Det har varit en riktig ”fix och don” dag. Nu har jag precis kommit hem och sitter framför datorn och får lite jobb undanstökat. Det blir en lugn hemmakväll för min del idag ? Jag svängde förbi Ica på hemvägen och köpte med mig lite ingriedienser till middag, så jag tänkte slänga ihop en nyttig favorit som består av grönkål, avokado, fetaost, ägg och grönsaker + fröknäcke till det. Jag känner för en lättare och cleanare middag idag efter all semester-mat ? Sen har man ju såklart balanserat upp det hela med en liten påse godis också, men det lär man ju få passa på och festa till det med när det är fredag och man är tillbaks i Sverige igen.

0

Comments are closed for this article!