MORNING

DSC_8206 DSC_8204 DSC_8180-3DSC_8183-2DSC_8212 DSC_8217 DSC_8214

Morning, morning!!

Klockan är just nu 11 här och jag sitter i köket och får lite jobb undanstökat. Jag tänkte faktiskt snart slå ihop datorn och gå ut och njuta av solen lite, det är ju trots allt sista dagen för mig här i ljuvliga Florida, imorgon bär det iväg hem till Sverige igen ??‍♀️ Möten, events, fotograferingar, lägenhetsvisningar, frisörbesök och träning står på schemat för denna vecka.

Jag tror inte ni förstår hur taggad jag sjukt nog är på att få ställa alarmet på 06 och köra ett svettigt gympass när jag kommer hem. Även om morgonjoggen på stranden här slår alla gympass i världen så är det lättare att få in en rutin när man är hemma. Både när det gäller kost och motion. Men det vet jag brukar vara ungefär i tre dagar, sen vill jag klicka på en knapp och vara tillbaks igen😊 hehe.

0

Comments are closed for this article!