JUST NU

DSC_8015 DSC_8029DSC_8010 DSC_8038

God morgon mina hjärtan.. Här ovan ser ni några bilder jag tog för 5 minuter sedan.

Klockan är 11 här och vi har för ett tag sedan kommit hem från en morgonjogg längs stranden på 6 km. Känslan av att komma hem efter svettig tur och sätta sig med en kopp kaffe och jobba är min absoluta favoritkänsla. Så just nu sitter både jag och Ross och får lite saker undanstökade. Vi beslöt oss även för att inte åka till Bahamas utan istället stanna här i Naples och träna, jobba och bara va vilket känns som helt rätt beslut. Ni minns väl hur dåligt jag kunde uppdatera pågrund av internetuppkopplingen när vi var där senast, så bara tanken av det gjorde mig nästan lite stressad 😉 hehe.

På agendan idag är två möten över Skype gällande två superspännande projekt jag håller på med just nu. Tror och hoppas ni kommer gilla dem när jag kan berätta mer <3 Sen kan jag äntligen(!) även meddela att min Jul-vlogg kommer upp idag, tjoohoo.

På tal om att få saker gjorda så är jag så taggad på 2019 att det bubblar inom mig, hehe. Känner ni detsamma?  

Vad jag mer ska göra idag är att göra en liten to-do-list för vad jag behöver göra när jag är tillbaks i Sverige vilket blandannat är att kolla (och förhoppningsvis öven köpa) lägenhet, vilket kommer bli ett litet projekt i sig. Jag trodde aldrig det skulle vara så svårt att hitta ”den rätta” lägenheten som det faktiskt är. Nu har jag all förståelse för mina vänner som är och har varit på jakt efter lägenheter tidigare. Det är verkligen så mycket att tänka på och även svårare än vad jag tänkt mig. Men jag tror man får köra någon slags uteslutningsmetod då det kan ta väldigt lång tid att hitta en som har allt man önskar 😊

0

Comments are closed for this article!