SNAKES

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_7980DSC_7956DSC_7941DSC_7992DSC_7932-2DSC_7978-2DSC_7925DSC_7981DSC_7944
Kjol – Här / Blus – Här

Vilket nyår jag har haft mina vänner…

Vi började med middagen här i villan följt av drinkar på en nyöppnad beach club som heter Akiin. Superhärlig vibe med mysig bohemisk inredning. Önskar jag tog bilder där ifrån så att ni fått se, men jag hade fullt upp med att dansa och bara ha kul. Därför för jag tipset vidare så har ni vägarna förbi Tulum så får ni istället ta er dit och uppleva själva <3

En till sak… Tänka sig att jag träffade på några av följare där också, trots att jag befinner mig på andra sidan jordklotet. Hur fantastiskt är inte det.

Efter några drinkar och firning av tolvslaget så styrde vi kosan vidare till Sounds festival som är en känd house festival här i Tulum där vi dansade vidare enda in på småtimmarna. Jag är minst sagt helnöjd 😊

Idag är våran sista dag här i Tulum så vi har precis packat väskorna och är redo att bege oss iväg mot flygplatsen. Next stop – Naples!

Hoppas ni alla hade ett underbart nyårsfirande tillsammans med era nära och kära och tack för era fina ord om mig och Ross, evigt tacksam för att jag har så fina läsare som er ❤️

0

Comments are closed for this article!