FRÃ…N DALARNA TILL NAPLES

DSC_7280 DSC_7304 DSC_7253 DSC_7302 DSC_7272 DSC_7281 DSC_7286 DSC_7263 DSC_7309

Hej mina kära,

Till att börja med vill jag bara säga att jag hoppas ni alla haft en mysig jul med mycket kärlek. Det förtjänar ni så mycket.

Jag sitter i skrivandetsstund i Naples med morgonkaffet i handen, landade här igårkväll och var så trött när jag kom fram att ögonen gick i kors, därav ingen uppdatering. Jag har precis laddat in det sista bilderna från Dalarna. Så här ovan kommer lite moment bilder från kvällen innan julafton när pappa hade lagat hemmagjord pizza och det bjöds på det + rödvin framför den obligatoriska uppesittarkvällen, hehe.  

Jag har tyvärr gått och dragit på mig en förkylning över ju som gjort att jag har gått runt och snorat och varit hängig i ett par dagar nu. Luftkonditioneringen i flygplanet gjorde säkert inte det hela bättre men jag hoppas det hinner ge sig ordentligt till nyår. Men man ska inte klaga på en snuvig näsa när man sitter på flyget påväg till varmare breddgrader, det hade ju kunnat varit betydligt mycket värre än så, hehe.  

0

Comments are closed for this article!