DAGENS FRUKOST OCH PLANER

DSC_6667DSC_0491DSC_6669

En stor skål innehållande gröt men övertäckt med massvis av goda bär och frukt + ett glas kokosvatten. Det fick bli dagens frukost <3

Idag har jag mycket på agendan. Först och främst ska jag förbereda ett samarbete här hemma. Därefter blir det lunchmöte med Andreas följt av två till möten. Jag måste även hinna börja planera outfits och packa två olika väskor – en för dalarna och en för Tulum 😉 Två helt olika packningar med andra ord, hehe!

Justja, jag måste köpa ett par julklappar också. Däremot har vi i familjen bestämt oss för att hoppa julklapparna i år vilket känns skönt med också så himla viktigt. Slippa både stress och även en god gärning för miljön. Sen är vi ju faktiskt vuxna nu, så för mig känns det allra viktigaste att få spendera julafton med min familj och släkt. Det är den finaste julklapp livet någonsin kommer att kunna ge mig.

0

Comments are closed for this article!