MINA JUL & NYÃ…RSPLANER

(Inlägget innehåller reklamlänkar)DSC_0125DSC_0119DSC_0091DSC_0117Byxor – Här

God morgon världens finaste läsare, hoppas ni sovit gott <3

Tänk att det nu är mindre än en vecka kvar till Julafton och endast 13 dagar kvar till ett nytt år. Herregud va tiden går fort – vart tog 2018 vägen? hehe.

Jag tänkte dela med mig lite av mina planer för jul och nyår då det är flera som undrat bland annat vad jag skall göra på nyår men också om jag kommer fira jul i dalarna.

Jag och Sandra kommer givetvis (som alltid, hehe) åka upp till Dalarna och fira jul. Det är obligatorisk närvaro och absolut inget som det skulle kunna ske någon som helst förändring på om ni frågar mor och far 😉 Jag och syrran har hyrt bil, så vi åker förmodligen redan på torsdagkväll för att få några extra dagar där uppe. Så välbehövligt och mysigt. Jag kommer även på eran begäran spela in en vlogg därifrån i år igen, men denna gång med en liten twist som jag nämnde tidigare 😉 På tal om det, det är så himla roligt att ni gillar att se mer av mig och min familj på youtube, det gör mig alldeles varm i kroppen då det är med dem jag trivs som allra bäst och att det faktiskt är mina favvo-människor på jorden, hehe.

Angående det här med Nyår nu då. Ã…rets största fråga. Jag har alltid lyckats haft otur med mina tidigare nyår, då vi alltid stött på något problem så som att personerna vi är hembjudna till åkt på magsjuka, hotellet vi bokat har dubbelbokat, fester som blivit inställda i sista sekund. Ja, listan är lång… Haha. Man har ju så höga förväntningar på nyår, vilket oftast gör att man blir besviken. Jag tror faktiskt man gör sig själv en tjänst om man istället bara ser nyår som en himla trevlig kväll, istället för att ha allt för höga förhoppningar på vad som skall hända. Man får helt enkelt se till att man är omgiven av personer man tycker om och har roligt med så kan kvällen inte bli annat än bra 😀

I  år däremot, i år har jag planer minsann, haha. Inte vilka planer som helst heller för jag ska nämligen åka till Tulum för att fira nyår. Vi är ett stort gäng på ca 15 personer som har hyrt en villa där vi ska vara. Det är nästan så att jag blir lite avundsjuk på mig själv när jag berättar det, men det känns faktiskt hur kul som helst. Gänget är detsamma som jag varit ute och rest med tidigare, folket från jordens alla hörn 🙂 Jag är så otroligt glad och peppad, jag har ju aldrig varit i Tulum heller!

 

0

Comments are closed for this article!