SWEATY LOOKS FROM MY PHONE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)Processed with VSCO with e2 presetcollage Processed with VSCO with c6 presetProcessed with VSCO with al5 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with e2 presetcollage1Processed with VSCO with c3 presetProcessed with VSCO with e2 presetCA133E71-0176-4E59-B762-E7A6A6B47728Rosa träningsoutfit: Shorts – Här / Tröja – Här. Svart träningsoutfit: Tights – Här / Topp – Här. Grå träningsoutfit: Topp – Här / Shorts – Slutsålda

Eftersom många av er ofta undrar vart mina träningskläder kommer ifrån och det aldrig riktigt blir att man fotar en träningoutfit så ofta så kommer här istället några svettiga looks från mobilen i veckan, hehe.

(Psst.. Och det bästa av allt är att detta nu är på 20% och även allt annat på siten) Passa på och fynda inför det nya året!!

2+

Comments are closed for this article!