EN OUTFIT & EN LÄGESUPPDATERING

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Topp – Här / Shorts – Här / Skor – Här / Väska – Här

– En drink-outfit från i veckan kommer här!!

Alltså jisses-amalia va snabbt det går när man har roligt.. Nu har 14 dagar här i Palma bara rusat iväg. Jag hann inte riktigt med känner jag, kan vi göra om det en gång till? hehe

Imorse kramade jag iallafall hejdå till alla nära och kära som varit här nere tillsammans sista veckan och sedan var det bara till att byta hotell till ett annat som jag skall bo på dom sista två nätterna innan jag och tjejerna åker till Ibiza. Ni hör ju, ännu är inte nöjet över. Man tror ju man drömmer 😀

Så just nu sitter jag och Hanna med en varsin dator i knäet på ett hotellrum med ACn på högsta blåst och jobbar. Vi dukade även upp en liten buffé med mackor och yoghurt här på tv-bänken för en stund sedan. Ja, allt är sig likt med andra ord, hehe.

0

Comments are closed for this article!