PASTA W FRIENDS

(Inlägget innehåller reklamlänkar) Topp   – Här / Kjol – Här / Väska – Här

Denna dag har varit så lugn och mysig som den bara kan bli.

Vi låg vid poolen i ett par timmar på eftermiddagen och därefter gjorde vi iordning oss för att sedan gå ner till Croisetten och leta upp en middagsrestaurang. Vi sprang förbi Le Vesuvio av en slump och hamnade där, så roligt eftersom det tydligen är en väldigt omtalad och populär restaurang här i Cannes. Det blev till att beställa in en pizza att dela på till förrätt och sen en varsin krämig pasta till varmrätt. Efter den kalas-middagen kändes det som att jag bokstavligt talat kunde rulla hem. Men ack, så gott. Och för att inte tala om mysfaktorn i att sitta på en uteservering med sina vänner, titta på folk som passerar förbi och samtidigt njuta av en vacker solnedgång – Det är fint det! <3

0

Comments are closed for this article!