RÃ…RÖRDA LINGON, MORGONSOL OCH FÄRSKPRESSAD JUICE

– Detta är morgonstund har guld i mund, på riktigt! hehe

Bilderna är från i måndags när vi åt frukost hemma i Dalarna innan vi packade in i bilen och åkte hem till Stockholm igen. Det blir så konstigt och säga ”hem” till båda ställena, men Dalarna kommer alltid vara ”hemma” för mig även om jag bor i Stockholm och ser det som mitt hem nu (också).

Idag är det torsdag och jag insåg igår att jag kanske borde ta tag i packningen inför resorna jag åker på nästa vecka. Främst Bali-packningen eftersom jag kommer vara på resande fot i allt i från Verona till Borås mån-tors nästa vecka, och sen åker vi ju till Bali på lördagen – Alltså wiiiie, va jag längtar!

Vad jag skall göra i Verona är att gå på Calzedonia Fashionshow, så det blir två dagar i Italien och sedan direkt till Borås för möten hela onsdagen. Jag må säga att jag har en väldigt spännande, händelserik och inspirerande vecka framför mig, nästa vecka.

 

0

Comments are closed for this article!